perjantai 6. tammikuuta 2017

Henkiin herääminen

Kirjoittelin tätä blogia jo aiemmin, mutta epäsäännöllisyys taisi olla kaiken tuho ja päätin poistaa vanhat tekstit. Ei muuta kuin uusi alku ja uusia kujeita. Nyt aletaan kirjoittelemaan sitten säännöllisesti!

Olen huomannut alkaneeni rakastaa kaikkia rutiineja. Aamulla on päästävä salille, muuten päivä ei millään meinaa lähteä käyntii. Aamupuurot herätään keittelemään ennen salille lähtemistä ja automatkalla ne mukavasti ehtiikin sulaa. En koe, että itseäni haittaisi täydellä vatsalla treenaaminen, kunhan ei mitään vatsalihaksia nyt ensimmäisenä. 

Aamusalin jälkeen on helppo istua koulussa ja jaksaa hyvin. Jaksamiseen auttaa oikeastaan kaikista eniten ravinto ja lepo. Jos en saa nukuttua, en jaksa mitään. Riittävä syöminen on on ollut myös vaikea opetella kulutuksen koko ajan kasvaessa kunnon kohetessa. Mitä laadukkaammin ja paremmin syö, sitä paremmin moottori toimii!

Teen usein treenit aamulla kukonlaulun aikaan, vaikka illallakin olisi siihen mahdollisuus. Syy miksi jätän treenit illalta on ystävät, muut harrastukset ja koulu. Helpompaa tehdä treenit alta pois, että aikaa jää muuhunkin. 

Nyt minulla tulee olemaan enemmän aikaa, joten katsotaan mitä kaikkea kivaa löydämme tänne blogiin ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti